Вісімнадцята сесія сьомого скликання від 07.03.2018 року

 

 

У К Р А Ї Н А

 

МИКУЛИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

БОРОДЯНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П Р О Т О К О Л

Вісімнадцятої сесії сьомого скликання.

 

с. Микуличі                                                             07 березня    2018 року.

 

Всього обрано депутатів :  - 14 чоловік.

 

Присутніх на сесії:     - 12 чоловік(список додається)

 

Сесію відкриває і проводить Микулицькій сільський голова.

 

                       ПЕРЕВОЗНИК ПЕТРО ПЕТРОВИЧ

 

ВИРІШИЛИ: Затвердити такий порядок денний:

 

ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

  1. Про звіт Микулицького сільського голови по виконанню плану соціально-економічного та культурного розвитку села Микуличі за
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Микулицької сільської ради за 2017 рік.
  3. Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії сьомого скликання від 18.12.2017 року «Про сільський бюджет Микулицької сільської ради на 2018 рік».
  4. Про внесення змін до рішення п»ятнадцятої сесії 7 скликання від 28.08.2017 року «Про встановлення плати за землю на території села Микуличі на 2018 рік.» ( коригування в частині 5 ставки земельного податку за земельні ділянки).
  5. Про затвердження звіту по виконанню Програми «БЕЗПЕЧНЕ СЕЛО» за 2017 рік.
  6. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Турбота» за 2017 рік.
  7. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі за 2017 рік».
  8. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Розвитку фізичної культури і спорту за 2017 рік».
  9. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Реалізації заходів щодо виконання Законів України «Про військовий обов»язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» за 2017 рік.
  10. Про заключення договору на обслуговування майна між Микулицькою сільською радою та ДП Теплоенерго.
  11. Про затвердження Інструкції з діловодства сільської ради.
  12. Про затвердження об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді громадських робіт та засудженими до громадських робіт на території Микулицької сільської ради на 2018 рік.
  13. Про прийняття на баланс сільської ради два мости, а саме: міст по вулиці Старосільська та міст по вулиці Яблунева.
  14. Про не нарахування орендної плати та комунальних послуг за лютий місяць 2018 року ФОП Шульц І.М.
  15. Про оформленняправо власності на господарську будівлю по вулиці Центральна, № 2в, в с. Микуличі,   за громадою села Микуличі.
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Дмитрієву Глєбу Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. Яблунева,17.
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Коваль Руслану Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Ковальському Олександру Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі, провулок Кленовий,2.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Кулик Миколі Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. Кленова,8.
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Бородіній Ліліані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність гр.Грищенко Олександру Олександровичу, Грищенко Миколі Олександровичу для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Касяненко Галині Теодорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. Стадіонна,75.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицької амбулаторії ЗПСМ у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицького дошкільного закладу «Ялинка» у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицької сільської ради у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.
  26. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)громадянину Кривенко Анатолію Івановичу 1/6; ½, гр.. Кривенко Олександру Івановичу 1/6 та гр.. Кривенко Ігорю Михайловичу 1/6.
  27. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Грищенко Олександру Олександровичу 51/100, громадянину Грищенко Миколі Олександровичу 49/100.
  28. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.. Близнюковій Людмилі Василівні.
  29. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.. Близнюковій Ірині Олександрівні.
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для рибогосподарських потреб.
  31. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Хоменко Віктору Миколайовичу.
  32. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Мельниченко Ганні Гаврилівні.
  33. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Слобожан Петру Саковичу.
  34. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Пішовець Галині Іванівні.
  35. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Світельській Ірині Михайлівні.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на території Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області, площею 0,2000 га гр. Чернявському Сергію Григоровичу.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на території Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області, площею 0,2000 га гр. Панченко Вячеславу Васильовичу.
  38. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Тереминко Миколі Леонідовичу  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Микуличі по вулиці Кленова,6.
  39. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Піщанському Віктору Петровичу для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці Покровська,10.
  40. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Цоколенко Євгенію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці Садова.
  41. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Хекало Оксані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці Щастя, б/н.
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Глущенко Олександру Володимировичу, орієнтованою площею 0,025 га в с.Микуличі по вул.. Миру, 1/1.

 

2017 рік.

Вісімнадцята сесія сьомого скликання

Left Position
Місцеві посилання

hram

 

zosh

 

Урядові посилання

 

Вгору