Шістнадцята сесія сьомого скликання

У  К  Р  А  Ї  Н  А

МИКУЛИЦЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

БОРОДЯНСЬКОГО РАЙОНУ  КИЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л

Шістнадцятої сесії  сьомого   скликання.

с. Микуличі                                                             22 листопада   2017  року.

Всього обрано  депутатів :  -  14  чоловік.

Присутніх на сесії:     -  11  чоловік(список додається)

Сесію відкриває і проводить Микулицькій сільський голова.

                       ПЕРЕВОЗНИК  ПЕТРО  ПЕТРОВИЧ

ВИРІШИЛИ: Затвердити  такий порядок денний:

ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

  1. Про затвердження звіту по виконанню бюджету Микулицької сільської ради за 9 місяців 2017року.
  2. Про внесення змін до рішення 15   сесії 7 скликання від 28.08.2017року            
  3. Про передачу виробничого обладнання Микулицької сільської ради на баланс  ЖКП  «Немішаєве».
  4. Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури села Микуличі.
  5. Про внесення змін до Програми капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності  села Микуличі на 2017 рік.
  6. Про внесення змін до Програми «Турбота» на 2017 рік.
  7. Про створення житлово-комунального підприємства на території с.Микуличі.
  8. Про звіт військового комісара Бородянського РВК по використанню бюджетних коштів по «Програмі реалізації заходів щодо виконання Закону України «Про військовий обов»язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» в селі Микуличі на 2017 рік.
  9. Про звіт директора громадського формування з охорони громадського порядку ( правопорядок – А) по Програмі «Безпечне село».
  10. Про звіт директора ЖКП «Немішаєве» по обліку споживачів за водопостачання та водовідведення в селі Микуличі.
  11. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування сільському голові.
  12. Про заключення договору про пайову участь з ФОП  Бондаренко С.В. та Микулицькою сільською радою.
  13. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянину  Слобожан Петру Саковичу.
  14. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці Пішовець Галині Іванівні.
  15. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці Антоненко Світлані  Миколаївні.
  16. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянину Кордан Андрію Тимофійовичу.
  17. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці Петровій Тетяні григорівні.
  18.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) у спільну часткову власність гр.Савчук Тетяні Володимирівні  – 1/8  та  гр. Едель Оксані Юріївні – 3/8.
  19. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці Пінчук Наталії Миколаївні.
  20. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці Мельниченко Ганні Гаврилівні.
  21. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці Чичирко Вірі Олександрівні.
  22.  Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шатохіну Володимиру Михайловичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  на території Микулицької сільської ради.
  23. Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шатохіну Віталію Олеговичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  на території Микулицької сільської ради.
  24. Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Пішовець Галині Іванівні  для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  25. Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Курасову Максиму Сергійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  на території Микулицької сільської ради.
  26. Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Біленко Юлії Георгіївні  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  на території Микулицької сільської ради.
  27. Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Лакатош Івану Івановичу  для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  28. Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Перевозник Лесі Анатоліївні  для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  29. Про  надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Скворцовій Вірі Семенівні  для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  30. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Григоревич Наталії Миколаївні  для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Микуличі по вулиці Набережна,22.
  31. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Бороденко Світлані Валеріївні  для ведення особистого селянського господарства  в с.Микуличі по вулиці Щастя.
  32. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Бороденко Світлані Валеріївні  для ведення особистого селянського господарства  в с.Микуличі по вулиці Щастя.
  33. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Костенко Валерію Нікіфоровичу  для ведення особистого селянського господарства  в с.Микуличі по вулиці Сонячна,б/н.
  34. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Бондар Олені Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства  в с.Микуличі по вулиці Стадіонна.
  35. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Яковенко Олександру Григоровичу  для ведення особистого селянського господарства  в с.Микуличі по вулиці Яковенка,18.
  36. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Яковенко Олександру Григоровичу  для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Микуличі по вулиці Яковенка,18.
  37. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Новіковій  Ніні Іванівні для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Микуличі по вулиці Кооперативна,6.
  38. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Бондар Валентині Анатоліївні  для ведення особистого селянського господарства  в с.Микуличі по вулиці Старосільська,46.
  39. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Шалюті Наталії Григорівні для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Микуличі по вулиці Покровська,50.
  40. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Татаренко Валентині Іванівні.
  41. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Примаченко Петру Петровичу.
  42. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Петрієнко Ніні Петрівні.
  43. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Ковтун Людмилі Вікторівні.
  44. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Моргун Людмилі Сергіївні.
  45. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Федоровій Вікторії Григорівні.
  46. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Атаманчук Ользі Михайлівні.
  47. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. Піщанському Віктору петровичу.
  48. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється  із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»  на території  Микулицької сільської ради  Бородянського району Київської області, площею 0,2500 га гр. Гринишиній Ніні Андріївні.
  49. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється  із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»  на території  Микулицької сільської ради  Бородянського району Київської області, площею 0,2500 га гр. Клімовій Олені Анатоліївні.
  50. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється  із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»  на території  Микулицької сільської ради  Бородянського району Київської області, площею 0,2500 га гр. Кордан Андрію Тимофійовичу.
  51. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється  із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»  на території  Микулицької сільської ради  Бородянського району Київської області, площею 0,2500 га гр. Величко Олександру Івановичу.
  52. Про надання  земельної ділянки в постійне користування громадянину Слобожан Петру Саковичу, для ведення особистого селянського господарства.
  53. Про узаконення земельної ділянки у користування релігійній общині Української православної Церкви Різдва Пресвятої Богородиці.
  54. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Півень Сергію Олександровичу для індивідуального садівництва.
  55. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Бугаєнко Сергію Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  56. Про надання  земельної ділянки в постійне користування громадянину Ахметову Андрію Олександровичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  57. Про відмову у наданні  гр.. Гавриловій Г.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  58. Про надання  земельної ділянки в постійне користування громадянці Гавриловій Галині Вікторівні, для ведення особистого селянського господарства.
  59. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.. Макарчук Віталію Володимировичу.
  60. Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки  у власність гр. Глущенко Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства

             16 сесія 7 скликання

Left Position
Місцеві посилання

hram

 

zosh

 

Урядові посилання

 

Вгору