18 Сесія 7 скликання 2018р.

У К Р А Ї Н А

МИКУЛИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРОДЯНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л

Вісімнадцятої сесії сьомого скликання.

с. Микуличі                                                             07 березня    2018 року.

Всього обрано депутатів :                                  - 14 чоловік.

Присутніх на сесії:     - 12 чоловік(список додається)

Сесію відкриває і проводить Микулицькій сільський голова.

                       ПЕРЕВОЗНИК ПЕТРО ПЕТРОВИЧ

ВИРІШИЛИ: Затвердити такий порядок денний:

ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

  1. Про звіт Микулицького сільського голови по виконанню плану соціально-економічного та культурного розвитку села Микуличі за
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Микулицької сільської ради за 2017 рік.
  3. Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії сьомого скликання від 18.12.2017 року «Про сільський бюджет Микулицької сільської ради на 2018 рік».
  4. Про внесення змін до рішення п»ятнадцятоїсесії 7 скликання від 28.08.2017 року«Про встановлення плати за землю на території села Микуличі на 2018 рік.» ( коригування в частині 5 ставки земельного податку за земельні ділянки).
  5. Про затвердження звіту по виконанню Програми «БЕЗПЕЧНЕ СЕЛО» за 2017 рік.
  6. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Турбота» за 2017 рік.
  7. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі за 2017 рік».
  8. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Розвитку фізичної культури і спорту за 2017 рік».
  9. Про затвердження звіту по виконанню Програми «Реалізації заходів щодо виконання Законів України «Про військовий обов»язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» за 2017 рік.
  10. Про заключення договору на обслуговування майна між Микулицькою сільською радою та ДП Теплоенерго.
  11. Про затвердження Інструкції з діловодства сільської ради.
  12. Про затвердження об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді громадських робіт та засудженими до громадських робіт на території Микулицької сільської ради на 2018 рік.
  13. Про прийняття на баланс сільської ради два мости, а саме: міст по вулиці Старосільська та міст по вулиці Яблунева.
  14. Про не нарахування орендної плати та комунальних послуг за лютий місяць 2018 року ФОП Шульц І.М.
  15. Про оформленняправо власності на господарську будівлю по вулиці Центральна, № 2в, в с. Микуличі,   за громадою села Микуличі.
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр……. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. …...
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр……… для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…….. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі, провулок …….
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…….. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. ……..
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…….. для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність гр…………. для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр……… для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. ……...
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицької амбулаторії ЗПСМ у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицького дошкільного закладу «Ялинка» у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицької сільської ради у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.
  26. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)громадянину ……..
  27. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину …...
  28. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.. …….
  29. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.. ……..
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для рибогосподарських потреб.
  31. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. …...
  32. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. …….
  33. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. …...
  34. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. …...
  35. Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. …….
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на території Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області, площею 0,2000 га гр. …..
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на території Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області, площею 0,2000 га гр. ……..
  38. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. ……для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Микуличі по вулиці …….
  39. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. …… для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці ……..
  40. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. ……для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці …….
  41. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. ……для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці …….
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Глущенко Олександру Володимировичу, орієнтованою площею 0,025 га в с.Микуличі по вул.. Миру, 1/1.

2017 рік.

Голосували: «за» - одноголосно.

І.С Л У Х А Л И : Про звіт Микулицького сільського голови по виконанню плану соціально-економічного та культурного розвитку села Микуличі за 2017 рік.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова, який ознайомив всіх присутніх депутатів із звітом Микулицького сільського голови по виконанню плану соціально-економічного та культурного розвитку села Микуличі за2017 рік.

шановні депутати,запрошені !

сьогодні ми заслуховуємо питання , про підсумки виконання соціально-економічного та культурного розвитку села за 2017рік .

На території села Микуличі станом на 01.01.2018року населення налічується _2928_чол. За рік було зареєстровано 11 народжень, шлюбів 3 та 34 смертей. У 2017році було проведено 6 сесій та 12 засідань виконкому .

У 2017році поступило на рахунок сільської ради коштів 8 213 000,00грн. ,якщо порівняти із запланованим бюджетом то надходження ми виконали на 159%.

На 2017рік були прийняті такі програми ,а саме :

-          Програма «Турбота»;

-          Програма «Безпечне село»;

-          Програма соціально-економічного та культурного розвитку села Микуличі;

-          Програма реалізації заходів щодо виконання Законів України «Про військовий обов’язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»;

-          Програма розвитку фізичної культури і спорту на території Микулицької сільської ради;

-          Програми капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі  .

За 2017рік згідно Програми Турбота було виділено коштів в сумі 299200,00грн., а саме :

-на лікування онкохворим та людям з рідкосним захворюванням69 жителям нашого села виділено коштів -199200грн

-на поховання -3особам на суму9600грн.

- на погоріле7 чоловік на суму 7000грн.

- придбано лікувальну путівку дитині хворій на ДЦП на суму 10800грн.

-до 31-ї річниці Дня ЧАЕС ліквідаторам 1 та 2 категорій -27 чоловік

в сумі13500грн.

- до Дня Перемоги – 13 чоловік на суму 6500грн.

- 27 випускникам ДНЗ »Ялинка» було придбано подарунки на суму 2600грн.

- до 1 вересня було придбано в перший клас три шафи на суму 3600грн.

- до дня захисника вітчизни 23 Атовцям на суму 11500грн.

- виписано газету «Вперед» Атовцям та інвалідам війни в кількості 25 штук на 4100грн.

- придбано новорічні подарунки до дня Святого Миколая в кількості 284штуки на суму 13800грн.

Що стосується програми «Безпечне село « то сільська рада

підписала договір про надання послуг по охороні правопорядку ,тепер двічі на день цією організацією проводиться об»їзд усіх вулиць нашого села та використано коштів 80 000,00 грн.

По програмі соціально-економічного та культурного розвитку

села Микуличі було зроблено , а саме :

- поточний ремонт вуличного освітлення та проведено дві додаткових лінії по вул. Центральній та по вул. Ніни Сосніної ,в сумі 60200,00грн.,

- прокладено водогін між вул. Широка та Покровська – 139000грн.

- створено комунальне підприємство «Микуличі».

А програма реалізації заходів щодо виконання Законів України «Про військовий обов’язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» забезпечує придбанням канцтоварів в сумі 5000,00грн., виготовленням бігбордів в сумі 5000,00грн. та транспортуванням призовників до ДВРЗ в сумі 48600,00грн. Всього на суму 58600,00грн.

По Програма розвитку фізичної культури і спорту на території Микулицької сільської ради в бюджеті було передбачено 60 000,00грн.та використано нуль грн.

Що стосується програми капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі то зроблено ремонт доріг , а саме:

- відсипано дороги по вулиці Стадіонна на суму 137700,00грн., вулиця Довженка на суму 199500,00грн. вул. Б.Хмельницького на суму 199800,00грн., вулиця Г. Артемовського на суму 108500,00грн.,провулок Київський на суму 74800,00грн., вул. Сагайдачного на суму 144400грн., вулиця Незалежності на суму 37800,00грн та вулиця Набережна на суму 149900грн.

- заасфальтовано дороги по вулицях Яковенка на суму199400,00грн. , вулиця Яблунева на суму 199500,00грн.,вулиця Ніни Сосніної на суму 199600,00грн., провулку Ніни Сосніної на суму 101500,00грн.та провулку Миру на суму 199400,00грн.

- виготовлено проекти на асфальтування доріг по вул. Миру ,провулку Шляховий та вул. Залізнична . Фінансування буде проводитись із обласного бюджету на умовах співфінансування.

- за посипку дороги по вул. Яковенка в зимовий період використано коштів в сумі 3400,00грн.;

- за чистку снігу в зимовий період використано 33000,00грн.

На протязі цього року було проведено двомісячник благоустрою де приймали участь діти нашої школи ,які білили дерева та бордюри по вул. Центральній. А також за допомогою депутатського корпусу та наших підприємців прибралися сміттєзвалища біля кладовища та використано коштів 6000,00грн . і проводиться утилізація та санітарна очистка хворих і аварійних дерев.

На території села Микуличі кожну середу тобто 4 рази на місяць збираються та вивозяться побутові відходи та використано коштів на придбання талонів на сміття 33700,00грн., та за прибирання території використано коштів 92000,00грн..

За 2017рік було виділено із бюджету сільської ради кошти у вигляді субвенції , на:

- оплата субвенції на донорство -5000грн.

- оплата субвенції на зубопротезування – 3200грн.

- оплата субвенції на медикаменти – 194500грн.

- оплата субвенції на пільгове перевезення – 70400грн.

- оплата за безкоштовне харчування – 268500грн.

- оплата на препарат інсулін -61500грн.

- оплата субвенції на придбання стендів та меблів для Микулицької

ЗОШ –І-ІІІ ступенів - 69000грн.;

-          оплата субвенції на придбання інструментів для Микулицької

ЗОШ - І-ІІІ - 12100грн.

- оплата субвенції на придбання комп’ютера для Микулицької амбулаторії ЗПСМ – 13000грн;

- оплата субвенції на тех.обстеження та геологічні вишукування 2 корпусів Микулицької ЗОШ І-ІІІ – 63400грн.;

- оплата субвенції на пот.ремонт системи водовідведення з покрівлі Микулицької ЗОШ -63700грн.;

- оплата субвенції на придбання фільтрів очистки води для ДНЗ» Ялинка» -49800грн.;

- оплата субвенції на встановлення фільтрів для очистки води для ДНЗ »Ялинка» -21100грн.

- оплата субвенції на придбання лампочок для ДНЗ»Ялинка»-1000грн.

- оплата на придбання подушок, одіял та покривал для ДНЗ» Ялинка» -20500грн.

- на розробку роб. проекту по будівництву світлофорного об’єкту -49000грн.

- на проведення експертизи по будівництву світлофорного об’єкту – 1200грн.

- на придбання перетворювача частоти та датчика тиску на свердловину по вул. Щастя – 33200грн.

- на придбання дитячих майданчиків для ДНЗ» Ялинка» -161100грн.

- на оплату субвенції по на придбання електрокардіографа та системного блоку для амбулаторії ЗПСМ – 25000грн.

- на спів фінансування по будівництву водозабору по вул. Соборна – 45000грн.

- на придбання акустичної колонки для Микулицької ЗОШ І-ІІІ -10000грн.

- на оплату по капітальному ремонту огорожі та тех..нагляд Микулицької ЗОШ І-ІІІ -296900грн.

- на придбання принтера для Микулицької ЗОШ І-ІІІ – 7900грн.

- на кап. ремонт вхідної групи 2 корпусу та тех..нагляд Микулицької ЗОШ-44900грн.

- на виготовлення проекту по кап. ремонту 2 корпусу Микулицкьої ЗОШ І-ІІІ -119500грн.

- на придбання перетворювача частоти по вул. Зелена – 22700грн.

- на кап. ремонт дверних прорізів господ. приміщення та тех..нагляд в «ДНЗ» Ялинка -27600грн.

У цьому році сільською радою розроблений генеральний план села на який було використано 343500,00грн., який пройшов перше громадське слухання.

Заслухавши питання про «Звіт Микулицького сільського голови по виконанню плану соціально-економічного та культурного розвитку села за 2017 рік» ,враховуючи рекомендації з постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та цін соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись ст.26 п.9 Законом України “ Про місцеве самоврядування в Україні ” сесія Микулицької сільської ради

В И Р І Ш И Л А:

1.Звіт сільського голови Перевозника Петра Петровича по виконанню плану соціально-економічного та культурного розвитку села за 2017 рік прийняти до відома. /додаток 1 додається/.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження звіту про виконання бюджету Микулицької сільської ради за 2017 рік.

Д О П О В І Д А Л А: Примаченко Світлана Григорівна – головний бухгалтер, яка ознайомила всіх присутніх депутатів із звітом про виконання бюджету Микулицької сільської ради за 2017 рік.

шановні депутати !

сьогодні ми заслуховуємо питання,про звіт виконання бюджету Микулицької сільської ради за 2017рік .

Загальний фонд

Залишок на 01.01.2017року -1662600 грн.

За рік на рахунок сільської ради поступило   8 213 016,00грн грн., якщо порівняти із запланованим бюджетом то надходження ми виконали на 159% а саме по таких податках :

-          збір за викор.лісоресурсів - 123100грн.

-          акцизний податок –3439500грн.

-          податок на майно –37900грн.

-          плата за землю - 524900грн.

-          оренда землі – 845100грн.

-          єдиний податок -1318400грн.

-          плата за надання адмін.послуг – 7200 грн.

-          інші надходження – 800грн.

-          державне мито – 100 грн.

-          адмін..штраф -1059грн.

-          субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво /капітальний ремонт/ реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання,будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу,соціального житла для дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації -1914957грн.

Видаткова частина бюджету складає в сумі 5 726 600грн., а саме :

-          заробітна плата –797000грн.

-          нарахування на заробітну плату - 168400грн.

-          заробітна плата прибиральника по благоустрою - 38400грн.,

-          нарахування на заробітну плату – 8400грн.,

-          покупка канцтоварів та господ. товарів,бензину -53900грн.

-          оплата послуг зв’язку -1400 грн.

-          оплата за відновлення та заправку картриджів - 5000грн.

-          оплата за послуги банку –1000грн.

-          оплата за оголошення – 1100 грн.

-          оплата за обслуговування охоронної сигналізації -14400грн.

-          оплата за проведення експертної оцінки будинку по вул.Щастя 20 -1500грн.

-          оплата за встановлення навісу під дрова - 50 000грн.

-          оплата за пот.ремонт козирка в сільській раді – 78400грн.

-          оплата за пот.ремонт газ.котельні – 68600грн.

-          оплата за ремонт комп»ютерної техніки – 11400грн.

-          оплата за підвищення кваліфікації – 1500грн.

-          оплата за навчання по газовому господарству -1400грн.

-          оплата за оновлення програми Медок -1300грн.

-          оплата за присвоєння кадастрового номера до зем.ділянки по вул.Щастя ,20 – 1500,00грн.

-          оплата за виготовлення тех..паспорту на будинок по вул.Щастя ,20 – 1500грн.

-          оплата обслуговування газ.приладів – 800грн

-          оплата за отримання акту на димоходні та вентиляційні канали -500грн.

-          оплата за перевірку сигналізатора газу -300грн

-          оплата за прибирання території -92000грн.

-          оплата за зміну електронного підпису – 600грн.

-          оплата обслуговування відеоспостереження – 18000грн.

-          оплата за посипку дороги в зимовий період – 3400грн.

-          оплата за чистку снігу - 23800грн.

-          оплата за прибирання стих.сміттєзвалища біля кладовища – 6000грн.

-          оплата за електроенергію –130500грн.

-          оплата за природний газ- 19700грн.

-          оплата за дрова – 9000грн.

-          оплата податку за землю – 400 грн.

-          покупка талонів на сміття –22400грн.

-          оплата пот.ремонту вуличного освітлення – 60200грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вул. Довженка – 199500грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вулиці Б.Хмельницького – 199900грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вулиці Стадіонна – 137700грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вулиці Яковенка – 199400грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вулиці Яблунева – 199500грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по провулку Н.Сосніної – 101500грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по провулку Миру – 199400грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги вул. Н.Сосніної – 199600грн.

-          оплата за коригування проектно-кошторисної документації по дорожньому руху – 18200грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вул.Набережна – 149900грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вул.Незалежності -37900грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по провул.Київський – 74900грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вул.Г.Артемовського – 108500грн.

-          оплата за пот.ремонт дороги по вул.Сагайдачного-144400грн.

-          оплата за прокладання водогону між вул.Широка та Покровська -139000грн.

-          оплата по програмі «Турбота « , а саме : матеріальна допомога - 299200грн.

-          оплата за демонтаж даху 7-ми кв.жит.будинку по вул.Центральній №8 – 25700грн.

-          оплата за поточний ремонт даху 7-ми кв.жит.будинку по вул.Центральній №8 – 199900грн.

-          оплата по Програмі «Мобілізація «- 58600грн ., а саме покупка канцтоварів -5000грн.,виготовлення бігбордів – 5000грн. та транспортні послуги – 48600грн.

-          оплата за інженерні послуги по ген.плану – 343500грн.

-          оплата по Програмі «Безпечне село «, а саме : послуги по забезпеченню правопорядку – 80000грн.

-          оплата субвенції на донорство -5000грн.

-          оплата субвенції на зубопротезування – 3200грн.

-          оплата субвенції на медикаменти – 194500грн.

-          оплата субвенції на пільгове перевезення – 70400грн.

-          оплата за безкоштовне харчування – 268500грн.

-          оплата на препарат інсулін -61500грн.

-          оплата субвенції на придбання стендів та меблів для Микулицької ЗОШ -69000грн.;

-          оплата субвенції на придбання інструментів для Микулицької ЗОШ -12100грн.

-          оплата субвенції на придбання комп’ютера для Микулицької амбулаторії ЗПСМ – 13000грн;

-          оплата субвенції на тех..обстеження та геологічні вишукування 2 корпусів Микулицької ЗОШ – 63400грн.;

-          оплата субвенції на пот.ремонт системи водовідведення з покрівлі Микулицької ЗОШ -63700грн.;

-          оплата субвенції на придбання фільтрів очистки води для ДНЗ»Ялинка» -49800грн.;

-          оплата субвенції на встановлення фільтрів для очистки води для ДНЗ »Ялинка» -21100грн.

-          оплата субвенції на придбання лампочок для ДНЗ»Ялинка»-1000грн.

-          плата на придбання подушок, одіял та покривал для ДНЗ»Ялинка» -20500грн.

Передано із загального до спеціального фонду бюджету кошти в сумі

2470600грн.

Залишок коштів на 01.01.2018року –1678400грн.

Станом на 01.01.2018року дебіторської заборгованості не має.

Станом на 01.01.2018року кредиторської заборгованості не має.

Спеціальний фонд

2) Залишок на 01.01.2017 року по рахунку оренди кімнати сільської ради

6300 грн.

-          за 2017р. поступило коштів в сумі 11200 грн.

-          використали кошти в сумі 9000грн. на :

-          придбання канцтоварів -4600грн.

-          ремонт комп’ютерної техніки та оновлення програм – 4400грн.

Залишок на 01 .01.2018 року - 8500грн.

3.) Залишок на 01.01.2017 року по рахунку благоустрою – 34000 грн.

- за 2017р. поступило коштів в сумі 48900грн.

Залишок на 01.01.2018 року –82900грн.

4.) Залишок на 01.01.2017 року по рахунку бюджету розвитку (єдиний податок, викуп землі) – 24100 грн.

- за 2017р. поступило коштів - 896000грн.

Надійшло із загального фонду кошти в сумі 555600грн.

Разом надійшло : 1451600 грн.

Використали за 2017 р. в сумі 844000грн.., а саме :

- на розробку роб. проекту по будівництву світлофорного об’єкту -49000грн.

- на проведення експертизи по будівництву світлофорного об’єкту – 1200грн.

- на придбання перетворювача частоти та датчика тиску на свердловину по вул. Щастя – 33200грн.

- на придбання дитячих майданчиків для ДНЗ»Ялинка» -161100грн.

- на оплату субвенції по на придбання електрокардіографа та системного блоку

для амбулаторії ЗПСМ – 25000грн.

- на спів фінансування по будівництву водозабору по вул.Соборна – 45000грн.

- на придбання акустичної колонки для Микулицької ЗОШ -10000грн.

- на оплату по капітальному ремонту огорожі та тех..нагляд Микулицької ЗОШ -296900грн.

- на придбання принтера для Микулицької ЗОШ – 7900грн.

- на кап.ремонт вхідної групи 2 корпусу та тех..нагляд Микулицької ЗОШ-44900грн.

- на виготовлення проекту по кап.ремонту 2 корпусу Микулицкьої ЗОШ -119500грн.

- на придбання перетворювача частоти по вул.Зелена – 22700грн.

- на кап. ремонт дверних прорізів господ. приміщення та тех..нагляд в

ДНЗ «Ялинка» -27600грн.

Залишок на 01.01.2018р.- 631700 грн.

5) Залишок на 01.01.2017року по рахунку забруднення навколишнього середовища – 1100 грн.

За 2017рік поступило коштів – 200 грн.

Залишок на 01.01.2018року – 1300,00 грн.

6) Залишок на 01.01.2017року по рахунку відшкодування втрат л\г та с\г вир-ва - 355800 грн.

За рік використали 16300грн .на топорафічно-геодезичну зйомку.

Залишок на 01.01.2018року – 339500 грн.

7) Із загального фонду на рахунок придбання житла надійшла субвенція з державного бюджету у грудні 2017року в сумі 1914957грн.

Використали кошти в сумі 1914957,00грн , а саме :

- на придбання будинку сімейного типу по вул. Яковенка №45 в сумі 1636480грн.

- на придбання земельної ділянки по вул. Яковенка № 45 в сумі 278477грн.

Залишок на 01.01.2018року -0,00грн.

Заслухавши рекомендації постійної комісії з питань планування бюджету,

фінансів та цін соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі,

регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись ст.26 п.23 Законом України “ Про місцеве самоврядування в Україні ” сесія Микулицької сільської ради  

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити звіт про виконання сільського бюджету за 2017 рік.

(додаток №1 додається)

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ІІІ.С Л У Х А Л И : Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії сьомого скликання від 18.12.2017 року «Про сільський бюджет Микулицької сільської ради на 2018 рік».

Д О П О В І Д А Л А : Примаченко С.Г. – головний бухгалтер сільської ради.

ПРОПОЗИЦІЇ
постійної комісії з питань планування бюджету , фінансів та цін
Микулицької сільської ради вісімнадцятої сесії сьомого скликання «Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії сьомого скликання від 18.12.2017 року «Про сільський бюджет Микулицької сільської ради на 2018 рік» від 07.03.2018року

         Відповідно до протоколу постійної комісії з питань планування бюджету , фінансів та цін, соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства від 02.03.2018року № 2 сесія Микулицької сільської ради вирішила :

По загальному фонду

ДОХОДИ

1.Уточнити залишок на 01.01.2018року по загальному фонду бюджету на суму 1556400грн.

ВИДАТКИ

2.Збільшити видаткову частину загального фонду бюджету на суму 721600,00грн.

по КФК 9770 Інші субвенції з місцевого бюджету на березень на суму 599800,00грн.

КЕКВ 2620 пот.трансферти органам держ. управління інших рівнів, а саме :

-придбання стелажів та каталожної шафи для бібліотеки в сумі 21000,00грн.;

-придбання меблів для школи 113700,00грн;

-придбання художньої літератури для школи 3000,00грн.;

-придбання дошок для школи 14500,00грн;

-придбання розвиваючих ігор для школи – 2100,00грн.;

-придбання стендів для школи 14200,00грн;

-придбання туристичного інвентаря для школи 69000,00грн.;

-придбання спортивного інвентаря для школи 4500,00грн;

-придбання електротовари для школи -1200,00грн.;

-придбання географічних карт та глобусів для школи 3000,00грн.;

- придбання господ.товарів для школи 800,00грн;

-придбання комутатора для школи 5000,00грн;

-придбання ролетів на вікна для школи -1500,00грн;

-ремонт щитових ,електропроводки у шкільній майстерні – 48400,00грн;

- вогнезахисне оброблення дерев»яних конструкцій в 1 та 111корпусах школи -46000,00грн;

- встановлення обладнання пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів 1 та 111 корпусів школи 175000,00грн;

-ремонт електромережі у підсобному приміщенні школи 12700,00грн;

-придбання екрана для проектора у садочок – 2000,00грн;

-придбання лінолеума у садочок -16400,00грн.

-субвенція на інсулін -27100,00грн;

-субвенція на пільговий проїзд – 18700,00грн.

по КФК 0150 орган місцевого самоврядування в сумі 37500,00грн.

КЕКВ 2210 предмети,матеріали

на березень 5000,00грн.(штампи)

КЕКВ 2240 оплата послуг / крім комунальних/

на березень 32500,00грн., а саме :

-присвоєння кадастрових номерів -15000,00грн;

-проведення незалежної оцінки приміщення с/р -2500,00грн;

-ремонт газового котла – 15000,00грн.

КФК 3242 інші заходи у сфері соціального захисту і соц..забезпечення в сумі 63800,00грн.

КЕКВ 2730 інші виплати населенню

на березень 38800,00грн., на квітень 25000,00грн.

по КФК 6030організація благоустрою населеного пункту в сумі 20000,00

КЕКВ 2240 оплата послуг / крім комунальних/

на березень ремонт вуличного освітлення 20000,00грн.

по КФК 7461 утримання доріг на березень 500,00грн.

КЕКВ 2240 оплата послуг /крім комунальних/

проходження експертизи по проекту дор.руху 500,00грн.

3.Передати кошти із загального фонду до спеціального в сумі

834800,00грн., а саме :

Зменшити видаткову частину загального фонду сільського бюджету на суму

834800,00грн. у зв’язку з передачею коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду для :

-придбання комп»ютерної техніки для школи -136000,00грн.;

-придбання верстатив для шкільної майстерні – 24000,00грн;

-придбання телевізорів для школи 20000,00грн.;

-придбання проектора для садочка – 134500,00грн;

-придбання ноутбука для садочка – 11000,00грн;

-придбання телевізора для садочка – 11200,00грн;

-придбання електром»ясорубку для садочка – 14000,00грн.;

-капітальний ремонт покрівлі господ.будівлі в школі – 76000,00грн.;

-капітальний ремонт віконних проризів у кімнаті 4 класу школи -22900,00грн;

-капітальний ремонт підлоги 4 класу в школі – 42300,00грн.;

-проектно вишукувальні роботи та містобудівні умови по будівництву будинку творчості -100000,00грн;

-виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Старосільській -60000,00грн.;

-виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Яблунева -60000,00грн.;

-на проектно вишукувальні роботи та паспорт ставка по вул.Центральній -55000,00грн.;

-співфінансування по будівництву світлофорного об»єкту на перехресті вулиці Центральна – Миру – 67900,00грн . ,а саме зменшити поточні видатки головному розпоряднику коштів сільського бюджету – Микулицькій сільській раді на суму 834800,00 грн. :

-придбання комп»ютерної техніки для школи -136000,00грн.;

-придбання верстатив для шкільної майстерні – 24000,00грн;

-придбання телевізорів для школи 20000,00грн.;

-придбання проектора для садочка – 134500,00грн;

-придбання ноутбука для садочка – 11000,00грн;

-придбання телевізора для садочка – 11200,00грн;

-придбання електром»ясорубку для садочка – 14000,00грн.;

-капітальний ремонт покрівлі господ.будівлі в школі – 76000,00грн.;

-капітальний ремонт віконних проризів у кімнаті 4 класу школи -22900,00грн;

-капітальний ремонт підлоги 4 класу в школі – 42300,00грн.;

-проектно вишукувальні роботи та містобудівні умови по будівництву будинку творчості -100000,00грн;

-виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Старосільській -60000,00грн.;

-виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Яблунева -60000,00грн.;

-на проектно вишукувальні роботи та паспорт ставка по вул.Центральній -55000,00грн.;

-співфінансування світлофорного об»єкту на перехресті вулиці Центральна – Миру – 67900,00грн .

СПЕЦІАЛЬНИЙ ФОНД

ВИДАТКИ

4. Збільшити видаткову частину спеціального фонду на суму 834800,00грн. за рахунок передачі коштів із загального фонду до спеціального фонду ,а саме :

-придбання комп»ютерної техніки для школи -136000,00грн.;

-придбання верстатив для шкільної майстерні – 24000,00грн;

-придбання телевізорів для школи 20000,00грн.;

-придбання проектора для садочка – 134500,00грн;

-придбання ноутбука для садочка – 11000,00грн;

-придбання телевізора для садочка – 11200,00грн;

-придбання електром»ясорубку для садочка – 14000,00грн.;

-капітальний ремонт покрівлі господ.будівлі в школі – 76000,00грн.;

-капітальний ремонт віконних проризів у кімнаті 4 класу школи -22900,00грн;

-капітальний ремонт підлоги 4 класу в школі – 42300,00грн.;

-проектно вишукувальні роботи та містобудівні умови по будівництву будинку творчості -100000,00грн;

-виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Старосільській -60000,00грн.;

-виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Яблунева -60000,00грн.;

-на проектно вишукувальні роботи та паспорт ставка по вул.Центральній -55000,00грн.;

-співфінансування по будівництву світлофорного об»єкту на перехресті вулиці Центральна – Миру – 67900,00грн .

збільшити капітальні видатки головному розпоряднику коштів – Микулицькій сільській раді по КФК 9770 - Інші субвенції з місцевого бюджету в сумі 659800,00грн.

КЕКВ 3220- капітальні трансферти органам держ. управління інших рівнів на березень , а саме:

- придбання комп’ютерної техніки для школи -136000,00грн.;

- придбання верстатів для шкільної майстерні – 24000,00грн;

- придбання телевізорів для школи 20000,00грн.;

- придбання проектора для садочка – 134500,00грн;

- придбання ноутбука для садочка – 11000,00грн;

- придбання телевізора для садочка – 11200,00грн;

- придбання електром’ясорубку для садочка – 14000,00грн.;

- капітальний ремонт покрівлі господ .будівлі в школі – 76000,00грн.;

- капітальний ремонт віконних прорізів у кімнаті 4 класу школи -22900,00грн;

- капітальний ремонт підлоги 4 класу в школі – 42300,00грн.;

- співфінансування по будівництву світлофорного об’єкту на перехресті вулиці Центральна – Миру – 67900,00грн .

- проектно вишукувальні роботи та містобудівні умови по будівництву будинку творчості -100000,00грн;

збільшити капітальні видатки головному розпоряднику коштів – Микулицькій сільській раді по КФК 6030організація благоустрою населеного пункту на суму 175000,00грн , а саме :

КЕКВ 3132 капітальний ремонт інших об’єктів на березень

- виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Старосільській -60000,00грн.;

- виготовлення проектів по капітальному ремонту моста по вул.Яблунева -60000,00грн.;

КЕКВ 3142 реконструкція та реставрація інших об’єктів на березень

-          на проектно вишукувальні роботи та паспорт ставка по вул.Центральній -55000,00грн.;

ДОХОДИ

5.Уточнити залишок на 01.01.2018року по спеціальному фонду бюджету по бюджету розвитку в сумі 631700,00грн.

ВИДАТКИ

6.Збільшити видаткову частину спеціального фонду бюджету на суму 631700,00грн.

по КФК 9770 Інші субвенції з місцевого бюджету в сумі 493000,00грн

КЕКВ 3220 капітальні трансферти органам держ. управління інших рівнів на березень

- співфінансування капітального ремонту дороги по вул.Залізнична -75000,00грн.;

- співфінансування капітального ремонту дороги по вул. Миру – 223000,00грн.;

- співфінансування капітального ремонту дороги по провулку Шляховий – 193000,00грн.

- співфінансування по будівництву світлофорного об»єкту на перехресті вул. Центральна - Миру – 2000,00грн.

по КФК 6030 організація благоустрою населеного пункту на суму 138700,00

КЕКВ 3132 капітальний ремонт інших об’єктів на березень

- на коригування проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту свердловини по вул. Пилипа Орлика 20000,00грн.

- на капітальний ремонт свердловини по вул. Зелена 118700,00грн.

ПРОПОЗИЦІЇ
постійної комісії з питань планування бюджету , фінансів та цін
Микулицької сільської ради вісімнадцятої сесії сьомого скликання «Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії сьомого скликання від 18.12.2017 року «Про сільський бюджет Микулицької сільської ради на 2018 рік « від 07.03.2018року

         Відповідно до протоколу постійної комісії з питань планування бюджету , фінансів та цін, соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства від 23.02.2018 року № 1 сесія Микулицької сільської ради вирішила :

По загальному фонду

1.Зробити перерозподіл по об»єктам загального фонду бюджету :

по КФК 0150 «Орган місцевого самоврядування «

КЕКВ 2273 оплата електроенергії

зменшити з грудня – 600,00грн

збільшити на лютий +600,00грн.

КЕКВ 2275 оплата інших енергоносіїв

зменшити з серпня - 6000,00грн.

збільшити на лютий   +6000,00грн.

по КФК 6030 «організація благоустрою населених пунктів»

КЕКВ 2240 оплата послуг / крім комунальних/

зменшити з вересня -3200,00грн.

збільшити на лютий +3200,00грн.

КЕКВ 2273 оплата електроенергії

зменшити з грудня -5800,00грн.

збільшити на лютий +5800,00 грн.

по КФК 9770 « інші субвенції з місцевого бюджету « на суму 13900,00грн., а саме:

КЕКВ 2620 поточні трансферти органам державного управління інших рівнів

зменшити з квітня -1600,00грн.,травня – 1600,00грн., червня -1600,00грн.,липня -1600,00грн., серпня -1500,00грн.,вересня -1500,00грн.,жовтня – 1500,00грн.,листопада -1500,00грн.,грудня – 1500,00грн.

збільшити на січень +4600,00грн., лютий +4600,00грн.,березень +4700,00грн.,всього на суму 13900,00грн.

2. Внести зміни в частині переліку об»єктів :

по КФК 0150 «Орган місцевого самоврядування»

КЕКВ 2210 предмети ,матеріали обладнання та інвентар

зменшити з придбання бензину з листопада -3000,00грн.,грудня-3000,00грн

збільшити на придбання сканера на лютий +6000,00грн.

по КФК 6030 «організація благоустрою населених пунктів»

КЕКВ 2240 оплата послуг (крім комунальних)

зменшити з послуг вишки з вересня 3800,00грн

збільшити на проектно-кошторисну документацію на внутрішнє електропостачання електроустановок сцени в парку «Слави» на лютий +3800,00грн.

Розглянувши рекомендації постійної комісії з питань планування

бюджету , фінансів та цін, соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись ст.26 п.23 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесія сільської ради В И Р І Ш И Л А :

1.У абзаці 1п.1 « 6079200,00» = 6069500,00» + «9700,00« .

замінити на цифри   « 8267300,00» = « 7625900,00» + «641400,00« .

2. Викласти додаток 2,3,5,6,7 до рішення у новій редакції ,що додається.

3.Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну

   комісію з питань планування бюджету , фінансів та цін.

Голосували : “ за ”- 11

             “проти ” -0

             “утримались ” - 1

ІУ.С Л У Х А Л И : Про внесення змін до рішення п»ятнадцятої сесії 7 скликання від 28.08.2017 року «Про встановлення плати за землю на території села Микуличі на 2018 рік.» ( коригування в частині 5 ставки земельного податку за земельні ділянки).

Д О П О В І Д А Л А: Примаченко Світлана Григорівна – головний бухгалтер, яка ознайомила всіх присутніх депутатів із зміною до рішення п»ятнадцятої сесії 7 скликання від 28.08.2017 року «Про встановлення плати за землю на території села Микуличі на 2018 рік.» ( коригування в частині 5 ставки земельного податку за земельні ділянки).

Положення про встановлення плати за землю на території села Микуличі (далі – Положення) розроблено відповідно до пункту 274.1 статті 274 Податкового кодексу України та є обов’язковим до виконання юридичними та фізичними особами на території с.Микуличі.

Плата за землюобов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

1. Платники земельного податку

1.1. Платниками земельного податку є:

1.1.1. власники земельних ділянок, земельних часток (паїв);

1.1.2. землекористувачі.

2. Платники орендної плати

2.1. Платниками орендної плати є орендарі земельних ділянок. Підставою для нарахування орендної плати за земельну ділянку є договір оренди такої земельної ділянки.

3. Об'єкти оподаткування

3.1. Об'єктами оподаткування є земельні ділянки, які перебувають у власності, користуванні та земельні ділянки надані в оренду.

4.База оподаткування

4.1. Базою оподаткування є нормативна грошова оцінка земельних ділянок з урахуванням коефіцієнта індексації.

5. Ставки земельного податку за земельні ділянки

5.1. Ставка податку за земельні ділянки встановлюється у розмірі 0,1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.2. Податок за земельні ділянки, зайняті житловим фондом, автостоянками для зберігання особистих транспортних засобів громадян, які використовуються без отримання прибутку, гаражно-будівельними, дачно-будівельними та садівницькими товариствами, індивідуальними гаражами, садовими і дачними будинками фізичних осіб справляється у розмірі 1 відсоток від суми земельного податку, обчисленого відповідно доп.5.1. цього Положення.

5.4. Податок за земельні ділянки на територіях та об'єктах історико-культурного призначення, використання яких не пов'язано з функціональним призначенням цих територій та об'єктів, справляється у розмірі 0 відсоток від їх нормативної грошової оцінки землі.

5.5. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель промисловості, які надані для виробництва алкогольних, слабоалкогольних та прохолоджувальних напоїв, справляється у розмірі

1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.6. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель транспорту, які надані для автотехобслуговування та ремонту автомобілів, справляється у розмірі 0,3 відсотка від їх нормативної грошової оцінки.

5.7. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель громадської забудови, які надані для будівництва та обслуговування будівель торгівлі справляється у розмірі 1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.8. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель громадської забудови, які надані для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів харчування, справляється у розмірі 1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.9. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель громадської забудови, які надані для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, справляється у розмірі 0,3 відсотка від їх нормативної грошової оцінки.

5.10. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель громадської забудови або земель транспорту, які надані для торгівлі нафтопродуктами, скрапленим та стислим газом для автотранспорту справляється у розмірі 1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.11. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель громадської забудови, які надані для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ справляється у розмірі 1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.12. Податок за земельні ділянки, що відносяться до земель зв’язку, які надані для будівництва та обслуговування об’єктів мобільного, супутникового зв’язку та кабельного телебачення справляється у розмірі 1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.13. Податок за земельні ділянки, які перебувають у постійному користуванні підприємств, установ та організацій недержавної та некомунальної власності справляється у розмірі 1 відсоток від їх нормативної грошової оцінки.

5.14. Податок за земельні ділянки, що відносяться до сільськогосподарських угідь справляється у розмірі 0,3 відсотка від їх нормативної грошової оцінки.

5.15. Податок за земельні ділянки, розташовані за межами населеного пункту становить :

- для земель промисловості ,зв’язку,енергетики, комерційного та іншого призначення 5 відсотків від їх нормативної грошової оцінкиодиниці площі ріллі по області;

- для сільськогосподарських угідь (крім земельних ділянок садівничих товариств) -0,3 відсотка від їх нормативної грошової оцінкиодиниці площі ріллі по області;

- для земельних ділянок, наданих садівницьким товариствам,у тому числі зайнятих садовими та дачними будинками фізичних осіб 5 відсотків від їх нормативної грошової оцінкиодиниці площі ріллі по області;

6. Пільги щодо сплати земельного податку для фізичних та юридичних осіб

6.1. Від сплати податку звільняються фізичні та юридичні особи відповідно до статей 281 та 282 Податкового кодексу України, зокрема статтею 281 пунктом 4 доповнено особи ,які мають право на пільгу – інваліди першої та другої груп , фізичні особи, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років , пенсіонери , ветерани війни тощо ,є власниками декількох земельних ділянок одного виду використання.

7. Земельні ділянки, які не підлягають оподаткуванню

7.1. Не сплачується земельний податок за земельні ділянки визначені статтею 284 Податкового кодексу України.

  1. Звільнити від сплати земельного податку на території Микулицької сільської ради земельні ділянки, які перебувають у власності або постійному користуванні органів державної влади та органів місцевого самоврядування; органів прокуратури; заклади, установи та організації, які повністю утримуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів; дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади незалежно від форм власності і джерел фінансування; заклади культури, науки, освіти, охорони здоров’я, культові споруди, кладовища, соціального захисту, фізичної культури та спорту, які повністю утримаються за рахунок коштів державного або місцевого бюджету і є неприбутковими, за винятком площі, зданої в оренду не бюджетним організаціям.
    1. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити відповідно до ст. 186-1 Земельного Кодексу України.
    2. Після відповідного погодження документації із землеустрою та проведення державної реєстрації земельної ділянки даний проект землеустрою надати на розгляд і затвердження сесії Микулицької сільської ради.
    3. Підготовка проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність не дає право на її використання до встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та отримання документа, який посвідчує право власності на земельну ділянку.
    4. Розроблений проект землеустрою щодо формування земель комунальної власності територіальної громади розробити та погодити згідно норм чинного законодавства України.
    5. Після відповідного погодження документації із землеустрою та проведення державної реєстрації земельної ділянки даний проект землеустрою надати на розгляд і затвердження сесії Микулицької сільської ради.
    6. Підготовка проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність не дає право на її використання до встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та отримання документа, який посвідчує право власності на земельну ділянку.
    7. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити відповідно до ст. 186-1 Земельного Кодексу України.
    8. Після відповідного погодження документації із землеустрою та проведення державної реєстрації земельної ділянки даний проект землеустрою надати на розгляд і затвердження сесії Микулицької сільської ради.
    9. Підготовка проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність не дає право на її використання до встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та отримання документа, який посвідчує право власності на земельну ділянку.
    10. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної ділянки для рибогосподарських потреб, орієнтовною площею 2,9281га, по вул. Яковенка в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, Бондарчук Олександру Анатолійовичу, за рахунок земель сільської ради (категорія земель – землі водного фонду).
    11. Складання технічної документації із землеустрою проводити відповідно до Закону України «Про землеустрій» та вимог чинного законодавства.
    12. Після виготовлення, погодження технічної документації та визначення кадастрового номера земельній ділянці подати документацію на затвердження сесії Микулицької сільської ради.

8. Орендна плата:

8.1.Положення про оренду земельних ділянок та порядок розрахунку орендної плати за земельні ділянки на територій Микулицької сільської ради, яким визначено єдині умови оформлення договорів оренди (суборенди) та суперфіцію земельних ділянок комунальної власності, орендодавцем яких виступає Микулицька сільська рада затверджено рішенням Микулицької сільської ради «Про орендну плату за землю у с.Микуличі».

9. Податковий період

9.1. Базовим податковим (звітним) періодом для плати за землю є календарний рік.

10. Порядок обчислення та строк сплати плати за землю

10.1. Плата за землю зараховується до сільського бюджету у порядку, визначеному Бюджетним кодексом України для плати за землю.

10.2. Власники землі та землекористувачі сплачують плату за землю відповідно до статей 285-288 Податкового кодексу України.

11. Контроль

11.1. Контроль за правильністю та своєчасністю сплати плати за землю здійснюється Бородянським відділенням Вишгородської ОДПІ ГУ ДФС Київської області. 

12. Відповідальність

12.1. Відповідальність за повноту та правильність справляння, своєчасність сплати плати за землю до сільського бюджету покладається на платників відповідно до Податкового кодексу України.

З метою приведення у відповідність до вимог Податкового кодексу (зі змінами , внесеними Законом України №2245-VIII від 07.12.2017року) ставки земельного податку ,враховуючи пропозицій постійної комісії з питань планування бюджету,фінансів та цін соціально-економічного

розвитку підприємства, торгівлі,регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись пунктом 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради ВИРІШИЛА::

1.Внести зміни до рішення 15 сесії VII скликання від 28.08.2017року

« Про встановлення плати за землю на території села Микуличі на 2018рік» , а саме в додатку 1 до рішення сесії – «Положення про встановлення плати за землю на території села Микуличі на 2018рік« :

1.1.встановити в п.5.1. ставку податку за земельні ділянки в розмірі 0,1 відсоток від їх нормативно грошової оцінки.

1.2. виключити п.5.3.

1.3.встановити в п.5.14 ставку податку за земельні ділянки, що відносяться до сільськогосподарських угідь справляється у розмірі 0,3 відсотка від їх нормативної грошової оцінки.

2. Секретарю ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та на сайті сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійної комісії з питань планування бюджету,фінансів та цін соціально-економічного

розвитку підприємства, торгівлі,регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”  

У.С Л У Х А Л И : Про затвердження звіту по виконанню Програми «БЕЗПЕЧНЕ СЕЛО» за 2017 рік.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова, який ознайомив всіх присутніх депутатів із звітом по виконанню Програми «БЕЗПЕЧНЕ СЕЛО»за 2017 рік.

Шановні депутати сільської ради !

      Рішенням 11 сесії 7 скликання від 22.12.2016 року була прийнята Програма «Безпечне село « на 2017рік.

У 2017році сільська рада підписала договір про надання послуг по охороні правопорядку ,тепер двічі на день цією організацією проводиться об»їзд усіх вилиць нашого села та використано коштів 80000,00грн.

Враховуючи рекомендації з постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та цін соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись п.1 пп. 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради ВИРІШИЛА::

1.Звіт не затверджувати по виконанню Програми «Безпечне село» за 2017рік.

2. Секретарю ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та на сайті сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійної комісії з питань планування бюджету,фінансів та цін соціально-економічного

розвитку підприємства, торгівлі,регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства.

Голосували : “ за ”- чотири

             “проти ” – п»ять

             “утримались ” - три

УІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження звіту по виконанню Програми «Турбота» за 2017 рік.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова, який ознайомив всіх депутатів із звітом по виконанню Програми «Турбота» за 2017 рік.

Шановні депутати сільської ради !

      Рішенням 11 сесії 7 скликання від 22.12.2016року була прийнята Програма «Турбота « на 2017рік.

За рік було виділено коштів в сумі 299200,00грн., а саме :

- на лікування онкохворим та людям з рідкісним захворюванням69 жителям    нашого села виділено коштів -199200грн

- на поховання -3особам на суму9600грн.

- на погоріле7 чоловік на суму 7000грн.

- придбано лікувальну путівку дитині хворій на ДЦП на суму 10800грн.

- до 31-ї річниці Дня ЧАЕС ліквідаторам 1 та 2 категорій -27 чоловік

в сумі13500грн.

- до Дня Перемоги – 13 чоловік на суму 6500грн.

- 27 випускникам ДНЗ »Ялинка» було придбано подарунки на суму 2600грн.

- до 1 вересня було придбано в перший клас три шафи на суму 3600грн.

- до дня захисника вітчизни 23 учасникам АТО на суму 11500грн.

- виписано газету «Вперед» учасникам АТО та інвалідам війни в кількості 25 штук на 4100грн.

- придбано новорічні подарунки до дня Святого Миколая в кількості 284штуки на суму 13800грн.

Враховуючи рекомендації з постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та цін соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись п.1 пп. 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради ВИРІШИЛА::

1.Затвердити звіт по виконанню Програми «Турбота» за 2017рік.

2. Секретарю ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та на сайті сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійної комісії з питань планування бюджету,фінансів та цін соціально-економічного

розвитку підприємства, торгівлі,регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

УІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження звіту по виконанню Програми «Капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі за 2017 рік».

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова, який ознайомив всіх депутатів із звітом по виконанню Програми «Капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі за 2017 рік».

Шановні депутати сільської ради !

      Рішенням 12 позачергової сесії 7 скликання від 10.02.2017року була прийнята Програма «Капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі на 2017рік.»

За рік по цій програмі було зроблено ремонт доріг , а саме:

- відсипано дороги по вулиці Стадіонна на суму 137700,00грн.,

вулиця Довженка на суму 199500,00грн.

вул.Б.Хмельницького на суму 199800,00грн.,

вулиця Г.Артемовського на суму 108500,00грн.,

провулок Київський на суму 74800,00грн.,

вул.Сагайдачного на суму 144400грн.,

вулиця Незалежності на суму 37800,00грн та

вулиця Набережна на суму 149900грн.

-заасфальтовано дороги по вулицях Яковенка на суму199400,00грн. , вулиця Яблунева на суму 199500,00грн.,

вулиця Ніни Сосніної на суму 199600,00грн.,

провулку Ніни Сосніної на суму 101500,00грн. та

провулку Миру на суму 199400,00грн.

-виготовлено проекти на асфальтування доріг по вул.Миру ,провулку Шляховий та вул.Залізнична . Фінансування буде проводитись із обласного бюджету на умовах співфінансування.

-за посипку дороги по вул.Яковенка в зимовий період використано коштів в сумі 3400,00грн.;

- за чистку снігу в зимовий період використано 33000,00грн.

Враховуючи рекомендації з постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та цін соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись п.1 пп. 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради ВИРІШИЛА::

1.Затвердити звіт по виконанню Програми «Капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності села Микуличі за 2017рік.»

2. Секретарю ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та на сайті сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійної комісії з питань планування бюджету,фінансів та цін соціально-економічного

розвитку підприємства, торгівлі,регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

УІІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження звіту по виконанню Програми «Розвитку фізичної культури і спорту за 2017 рік».

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова, який ознайомив всіх депутатів із звітом по виконанню Програми «Розвитку фізичної культури і спорту за 2017 рік».

Шановні депутати сільської ради !

      Рішенням 11 сесії 7 скликання від 22.12.2016року була прийнята Програма «Розвитку фізичної культури і спорту « на 2017рік.

На цю Програму в бюджеті було передбачено 60 000,00грн.   та використано нуль грн.

Враховуючи рекомендації з постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та цін соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись п.1пп. 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради ВИРІШИЛА::

1.Затвердити звіт по виконанню Програми «Розвитку фізичної культури і спорту» за 2017рік.

2. Секретарю ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та на сайті сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійної комісії з питань планування бюджету,фінансів та цін соціально-економічного

розвитку підприємства, торгівлі,регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ІХ.С Л У Х А Л И : Про затвердження звіту по виконанню Програми «Реалізації заходів щодо виконання Законів України «Про військовий обов»язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» за 2017 рік.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова, який ознайомив всіх депутатів із звітом по виконанню Програми «Розвитку фізичної культури і спорту за 2017 рік».

Шановні депутати сільської ради !

                Рішенням 11 сесії 7 скликання від 22.12.2016року була прийнята Програма «Реалізації заходів щодо виконання Законів України «Про військовий обов’язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» на 2017рік.

За рік на цю програму було виділено 60000,00 грн. , використано :

- на придбання канцтоварів в сумі 5000,00грн.

- на виготовлення бігбордів в сумі 5000,00грн.

- на транспортування призовників до ДВРЗ в сумі 48600,00грн.

Всього на суму 58600,00грн.

Враховуючи рекомендації з постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та цін соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства та керуючись п.1 пп. 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради ВИРІШИЛА::

1.Затвердити звіт по виконанню Програми «Реалізації заходів щодо виконання Законів України «Про військовий обов’язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» за 2017 рік.

2. Секретарю ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та на сайті сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійної комісії з питань планування бюджету,фінансів та цін соціально-економічного

розвитку підприємства, торгівлі,регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

Х.С Л У Х А Л И : Про заключення договору на обслуговування майна між Микулицькою сільською радою та ДП Теплоенерго.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова.

             Враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань комунальної власності ,приватизації, капітального будівництва, архітектури, транспорту, розвитку інфраструктури, зв’язку ,засобів масової інформації   ,екології,надзвичайних ситуацій, благоустрою та соціального захисту населення та керуючись ст. 26 п.п.43,51, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Микулицької сільської ради В И Р І Ш И Л А:

1.Заключити договір за № 14 від 07.03.2018 року на обслуговування майна між Микулицькою сільською радою та ДП «Теплоенерго» ПрАТ «Бородянська СПМК – 15» до 07 березня 2021 року.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження Інструкції з діловодства сільської ради.

Д О П О В І Д А Л А: Куденок Любов Андріївна- секретар сільської ради.

З метою забезпечення єдиного порядку документування управлінської інформації та організації роботи з документами в   Микулицькій сільській раді, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року № 1242 "Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади",з урахуванням Національного стандарту України "Вимоги до оформлювання документівДСТУ 4163-2003", затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 07 квітня 2003 року № 55, керуючись статтею 42 Закону України "Про місцеві самоврядування в Україні" сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Інструкцію з діловодства в Микулицькій сільській раді згідно з додатком.
2. Секретарю сільської ради Куденок Любов Андріївні ознайомити працівників сільської ради з Інструкцією з діловодства, забезпечити неухильне додержання Інструкції з діловодства, здійснювати систематичний контроль за станом діловодства та надавати практичну допомогу.                         .                                                                                              
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді громадських робіт та засудженими до громадських робіт на території Микулицької сільської ради на 2018 рік.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова.

Відповідно до ст.ст.30-1,321-3 Кодексу України «Про адміністративне

порушення» та ст..39 Кримінально-виконавчого Кодексу України та

керуючись ст..26 Закону України «Про місцеве самоврядування в

Україні» сесія Микулицької сільської ради  В И Р І Ш И Л А: 

                       1.Затвердити розпорядження сільського голови за № 2 гд від 31.01.2018 року «Про визначення об’єктів видів суспільно-корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді громадських робіт та засудженими до громадських робіт на території Микулицької сільської ради на 2018 рік» для відбування порушниками на яких накладено судом адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та засудженими до громадських робіт на території Микулицької сільської ради на 2018 рік, території та об’єкти підпорядковані Микулицькій сільської раді .

2.Затвердити наступні види суспільно-корисних робіт для відбування порушниками адміністративних стягнень та засудженими до громадських робіт на території Микулицької сільської ради на 2018 рік:

- прибирання центру села – вул. Центральна та Варшавська /чистка та побілка бордюр/;

- прибирання кладовищ;

- прибирання парку «Слави»;

- прибирання дитячих та спортивного майданчиків , стадіон «ФК Україна»;

- робота по ліквідації стихійних сміттєзвалищ;

- рубка дров біля приміщення сільської ради.

3.Дане розпорядження направити до Бородянського районного відділу з питань пробації.                                      

4.Контроль за виконання даного розпорядження покласти на сільського голову П.П.Перевозник.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХІІІ.С Л У Х А Л И : Про прийняття на баланс сільської ради два мости, а саме: міст по вулиці Старосільська та міст по вулиці Яблунева.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова.

             З метою упорядкування господарств та на підставі протоколу комісії з питань комунальної власності ,приватизації, капітального будівництва, архітектури, транспорту, розвитку інфраструктури, зв’язку ,засобів масової інформації ,екології,надзвичайних ситуацій, благоустрою та соціального захисту населення № 1 від 02.03.2018 року та керуючись ст. 26 п.51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Микулицької сільської ради В И Р І Ш И Л А:

1.Прийняти на баланс сільської ради два мости, а саме: міст по вулиці Старосільська та міст по вулиці Яблунева.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХІУ.С Л У Х А Л И : Про не нарахування орендної плати та комунальних послуг за лютий місяць 2018 року ФОП Шульц І.М.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова.

             Розглянувши заяву ФОП Шульц І.М. та з метою упорядкування господарств та на підставі протоколу комісії з питань комунальної власності ,приватизації, капітального будівництва, архітектури, транспорту, розвитку інфраструктури, зв’язку ,засобів масової інформації ,екології,надзвичайних ситуацій, благоустрою та соціального захисту населення № 1 від 02.03.2018 року та керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Микулицької сільської ради В И Р І Ш И Л А:

1.Не нараховувати орендну плату та комунальні послуги за лютий місяць

2018 року ФОП Шульц І.М., в зв’язку з використанням відпустки приватного підприємця.

2. Головному бухгалтеру сільської ради провести відповідні розрахунки згідно чинного законодавства.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХУ.С Л У Х А Л И : Про оформлення право власності на господарську будівлю по вулиці    Центральна, № 2в, в с. Микуличі,   за громадою села Микуличі.

Д О П О В І Д А В: Перевозник П.П. – сільський голова.

             Розглянувши технічну документацію господарської будівлі та з метою упорядкування господарств та на підставі протоколу комісії з питань комунальної власності ,приватизації, капітального будівництва, архітектури, транспорту, розвитку інфраструктури, зв’язку ,засобів масової інформації ,екології,надзвичайних ситуацій, благоустрою та соціального захисту населення № 1 від 02.03.2018 року та керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Микулицької сільської ради В И Р І Ш И Л А:

Оформити право власності на господарську будівлю по вулиці Центральна, № 2в, в с. Микуличі, за громадою села Микуличі.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХУІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…….. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. …….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .  

Розглянувши заяву гр. ……., про надання у власність земельну ділянку, площею 0,1660 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі по вул. ……., на території Микулицької сільської ради, Бородянського району Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. …….,   площею 0,1660 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі по вул. ……..  

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХУІІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр……… для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник

Розглянувши заяву гр. ……., про надання у власність земельну ділянку, орієнтовною площею 0,10 га, для ведення особистого селянського господарства по   вул. ……, в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власністьгр.…..,   площею 0,10 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Микуличі повул. …… на території Микулицької сільської ради, Бородянського району, Київської області.  

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХУІІІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр……… для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі, провулок ……...

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник

Розглянувши заяву гр. ………, про надання у власність земельну ділянку, площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, провулок ……, в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. …….,   площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі провулок ……..  

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХІХ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр……… для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. ……..

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник.

Розглянувши заяву гр. …….., про надання у власність земельну ділянку, площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, по вул. ……, в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ………,   площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі по вул. …….  

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…….. для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник.

               Розглянувши заяву гр. …….., про надання у власність земельну ділянку орієнтованою площею 0,05 га, для ведення особистого селянського господарства по вул. …….., в с. Микуличі, Бородянського району, Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьгр.…….., орієнтовною площею 0,05 га, для ведення особистого селянського господарства по вул. …….., в с. Микуличі, Бородянського району, Київської області.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність гр……. для ведення особистого селянського господарства на території Микулицької сільської ради.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

   Розглянувши заяву гр. ……. 51/100, …… 49/100, про надання у спільну часткову власність земельну ділянку орієнтовною площею 0,14 га, для ведення особистого селянського господарства по вул. ….., в с. Микуличі, Бородянського району, Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власністьгр. …….. 51/100, гр. …… 49/100 орієнтовною площею 0,14 га, для ведення особистого селянського господарства по вул. ……., в с. Микуличі, Бородянського району, Київської області.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХІІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…….. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Микуличі по вул.. …….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

Розглянувши заяву гр. ………, про надання у власність земельну ділянку, площею 0,1163 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі по вул. ……., на території Микулицької сільської ради, Бородянського району Київської області, , сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. …….,   площею 0,1163 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі по вул. ……….  

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХІІІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицької амбулаторії ЗПСМ у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

         Розглянувши клопотанняпро надання у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі земельну ділянку Микулицької амбулаторії ЗПСМ, орієнтованою площею 0,13га, по вул. Центральна, 3, в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров»я та соціальної допомоги,відповідно до стат. 12 , 33 або 35 або 40 ,116 ,118 ,121 ,184 , 186, розділу X «Перехідні положення» Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, лісового та водного господарства, екології, надзвичайних ситуацій, благоустрою, соціального захисту населення Микулицької сільської ради, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки Микулицької амбулаторії ЗПСМ, у комунальну власність територіальній громаді с. Микуличі, в особі Микулицької сільської ради, орієнтованою площею 0,13га по вул. Центральна, 3, в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров»я та соціальної допомоги.

2. Виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність замовити в землевпорядній організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання цих робіт, або сертифікованого інженера-землевпорядника, у строк що обумовлений угодою сторін.

  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення 32 сесії       6 скликання Микулицької           сільської ради від 10.07.2015р. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою».

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХІУ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицького дошкільного закладу «Ялинка» у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

         Про надання у комунальну власність земельну ділянку Микулицького дошкільного закладу «Ялинка», орієнтованою площею 0,56га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, по вул. Хутірська, 7а, в с. Микуличі Бородянського району Київської області,відповідно до стат. 12, 17 , 33 або 35 або 40 ,116 ,118 ,121,122,184 , 186, розділу X «Перехідні положення» Земельного Кодексу України, п. 34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,ст.ст. 19,49,51,55 Закону країни «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, лісового та водного господарства, екології, надзвичайних ситуацій, благоустрою, соціального захисту населення Микулицької сільської ради, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

1.   Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки Микулицького дошкільного закладу «Ялинка», у комунальну власність територіальній громаді с. Микуличі, в особі Микулицької сільської ради, орієнтованою площею 0,56га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, по вул. Хутірська, 7а, в с. Микуличі Бородянського району Київської області.

2. Виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність замовити в землевпорядній організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання цих робіт, або сертифікованого інженера-землевпорядника, у строк що обумовлений угодою сторін.

  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення 32 сесії 6 скликання Микулицької     сільської ради від 10.07.2015р. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою».

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХУ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Микулицької сільської ради у комунальну власність територіальній громаді села Микуличі, Бородянського району, Київської області.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

         Про надання у комунальну власність земельну ділянку Микулицької сільської ради, орієнтовною площею 0,40 га, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування по вул. Центральна, 1, в

с. Микуличі Бородянського району Київської області, відповідно до статей 12 , 33 або 35 або 40 ,116 ,118 ,121 ,184 , 186, розділу X «Перехідні положення» Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, лісового та водного господарства, екології, надзвичайних ситуацій, благоустрою, соціального захисту населення Микулицької сільської ради, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки Микулицької сільської ради у комунальну власністьтериторіальній громаді села Микуличі в особі Микулицької сільської ради, орієнтовною площею 0,40 га, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, по вул. Центральна, 1, в с. Микуличі Бородянського району Київської області,
  2. Виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність замовити в землевпорядній організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання цих робіт, або сертифікованого інженера-землевпорядника, у строк що обумовлений угодою сторін.
  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення 32 сесії 6 скликання Микулицької сільської ради від 10.07.2015р. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою».

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХУІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)громадянам …….1/6; ½, гр.. …….. 1/6 та гр.. ….. 1/6.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

      Розглянувши заяву гр. …….. , який проживає в с. Микуличі вул. Кооперативна, 66, про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл гр.……… згідно витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 08.08.2007р. - 1/6; згідно витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 12.10.2007р. – 1/2, гр. ……1/6, …….. 1/6, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність, орієнтовною площею 0,25га., для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……...

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХУІІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину ………51/100, громадянину …….. 49/100.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

               Розглянувши заяву гр. ………., гр.. ……… , які проживають в с. Микуличі вул. ….., про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл гр.…….. 51/100, гр. ………. 49/100 на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність,   площею 0,25га., для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……..

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХУІІІ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.. …….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

                Розглянувши заяву гр. ……, яка проживає в смт. Немішаєве вул. …… про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)……., сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл гр.……..на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,25га., для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, а також для ведення особистого селянського господарства площею 0,22га за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……..

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХІХ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр………..

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

               Розглянувши заяву гр. ……., яка проживає в м. Київ вул. ……, про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)……., сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл гр.………на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,12га., для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……...

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХ.С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для рибогосподарських потреб.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

               Розглянувши заяву гр. Бондарчука О.А., про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ділянки площею 2,9281га для рибогосподарських потреб по вул. Яковенка, в с. Микуличі, Бородянського району, Київської області, для отримання витягу з державного земельного кадастру на дану земельну ділянку, керуючись ст. ст. 12,93,124,134 та розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», та керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін,   соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства Микулицької сільської ради, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. ……..

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник.

   Розглянувши заяву ……, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. ……, в с. Микуличі по вул. ……, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500га, кадастровий номер 3221085501:02:006:0147, гр. …… за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……..

Голосували : “ за ”- одноголосно

              “проти ”

             “утримались ”

ХХХІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. ……..

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

   Розглянувши клопотання директора ТОВ «Холенд» К.П. Холоденко, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. …….., в с. Микуличі по вул. ……., сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0359га, кадастровий номер 3221085501:02:009:0123, гр. ……. за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……..

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

            “утримались ”

ХХХІІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. ……...

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

   Розглянувши заяву ……, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. ….., в с. Микуличі по вул. ……, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500га, кадастровий номер 3221085501:02:029:0038, гр.. ……. за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……..

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХІУ.С Л У Х А Л И : Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. …….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

               Розглянувши заяву ……., про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр……., в с. Микуличі по вул. ……, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500га, кадастровий номер 3221085501:02:005:0056, гр. ……. за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……..

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХУ.С Л У Х А Л И : Про затвердження технічної докуменнтації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу даної земельної ділянки у власність гр. ……..

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

   Розглянувши заяву ……., про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. ….., в с. Микуличі по вул. ….., сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2100га, кадастровий номер 3221085501:02:017:0037, гр. …….. за адресою: Київська область, Бородянський район, с. Микуличі вул. ……...

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХУІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на території Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області, площею 0,2000 га гр. …….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

Розглянувши клопотання директора ТОВ «УКРЕКОЗЕМ» Рогачова Н.Л., про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» площею 0,2000 га, що розташована по вул. Джерельна, 5, в с. Микуличі, Бородянського району, Київської області, гр. ………., який   проживає в с. Микуличі вул. ……, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» площею 0,2000 га ( кадастровий номер земельної ділянки 3221085500:04:004:0023), що розташована вул. Джерельна, 5, в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, гр.……., який   проживає в с. Микуличі вул. …….

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХУІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність цільове призначення, якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на території Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області, площею 0,2000 га гр. ………...

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

Розглянувши заяву гр. ………, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» площею 0,2000 га, що розташована по вул. Бузкова, 2, в с. Микуличі, Бородянського району, Київської області, гр……, смт. Немішаєве вул. ……., сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» площею 0,2000 га ( кадастровий номер земельної ділянки 3221085500:04:004:0073), що розташована по вул. Бузкова, 2, в с. Микуличі, Бородянського району Київської області, гр. …… , який   проживає в смт. Немішаєве вул. ……..

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХУІІІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. ……..   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Микуличі по вулиці …….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник.

Розглянувши Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…,площею 0,1000га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі вул. ….., на території Микулицької сільської ради Бородянського району, Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити «Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ……, площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микуличі   вул. ….. на території Микулицької сільської ради Бородянського району, Київської області».

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХІХ.С Л У Х А Л И : Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. …… для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці ….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

Розглянувши Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ……,площею 0,0500га, для ведення особистого селянського господарства в с. Микуличі вул. Покровська, 10, на території Микулицької сільської ради Бородянського району, Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити «Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Піщанському Віктору Петровичу, площею 0,0500 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Микуличі   вул. Покровська, 10, на території Микулицької сільської ради Бородянського району, Київської області»

Надати у власність гр. ……., земельну ділянку загальною площею 0,0500га, кадастровий номер 3221085501:02:026:0014, для ведення особистого селянського господарства, розташовану в с. Микуличі вул. …… на території Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХХ.С Л У Х А Л И : Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. …… для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці …...

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

Розглянувши Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…,площею 0,1200га, для ведення особистого селянського господарства по вул. …., в с. Микуличі,   Бородянського району, Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити «Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр…, площею 0,1200 га, для ведення особистого селянського господарства по вул. ….., в с. Микуличі,   Бородянського району, Київської області».

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХХІ.С Л У Х А Л И : Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. …… для ведення особистого селянського господарства в с.Микуличі по вулиці …….

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник .

Розглянувши Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ….,площею 0,1545га, для ведення особистого селянського господарства в с. Микуличі вул. ….., на території Микулицької сільської ради Бородянського району, Київської області, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

Затвердити «Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. …., площею 0,1545 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Микуличі   вул. ….., на території Микулицької сільської ради Бородянського району, Київської області» .

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

             “утримались ”

ХХХХІІ.С Л У Х А Л И :Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Глущенко Олександру Володимировичу, орієнтованою площею 0,025 га в с.Микуличі по вул.. Миру, 1/1.

ДОПОВІДАЛА : Середа О.О. – спеціаліст 2 категорії –землевпорядник, яка ознайомила всіх присутніх депутатів сільської ради із заявою громадянина Глущенко О.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Глущенко Олександру Володимировичу, орієнтованою площею 0,025 га в с.Микуличі по вулиці Миру, 1/1.

     Розглянувши заяву гр. Глущенко Олександра Володимировича, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтованою площею 0,025 га в с.Микуличі по вулиці Миру, 1/1.керуючись   ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін,   соціально-економічного розвитку підприємства, торгівлі, регіонального розвитку інвестицій та земельних відносин, лісового та водного господарства Микулицької сільської ради, сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

На даний час питання щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтованою площею 0,025 га в с.Микуличі по вулиці Миру, 1/1 вирішити не можливо, тому дану заяву громадянина Глущенко Олександра Володимировича відкласти на доопрацювання, в зв»язку з розглядом судової справи.

Голосували : “ за ”- одноголосно

             “проти ”

            “утримались ”

Закриття сесії                   

Сільський голова                                                          П.П.Перевозник

Секретар ради                                                                 Л.А.Куденок

Вгору